Detingut l'home fugit després de ferir-ne un altre d'un tir a Paterna

El detingut, de trenta anys, va disparar contra l'altre, de 56, en una finca del barri de l'Alborgí després d'interpretar una suposada ofensa contra la dona

Agents de la Policia Nacional atenen el ferit pel tir del detingut
Agents de la Policia Nacional atenen el ferit pel tir del detingut / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut l'home acusat de ferir-ne un altre a la cama d'un tir en una finca del barri de l'Alborgí de Paterna (Horta Nord). L'arrest s'ha produït aquest dimarts, segons han informat a À Punt fonts de la Prefectura Provincial, des d'on s'estima que passarà a disposició judicial al llarg del dia.

De moment no s'han comunicat més detalls de la detenció de l'home, que presumptament havia fugit amb la parella, una dona embarassada. 

Els fets van passar en la nit de diumenge quan l'acusat, de trenta anys, va disparar contra un home de 56 al replanell del segon pis amb una arma curta, després d'una discussió. Segons sembla, va interpretar una ofensa de l'altre home cap a la dona quan, minuts abans, li havia obert la porta del pati. La víctima, un policia britànic jubilat, no residia a l'edifici i s'hi havia acostat per a visitar una amiga. 

El ferit va ser intervingut d'una ferida de bala pel SAMU i, després, intervingut quirúrgicament a l'Hospital La Fe de València, on continua ingressat, si bé no es tem per la seua vida. 

Els investigadors van trobar el matí de dilluns el vehicle del presumpte agressor a Paterna, la qual cosa va donar força a la hipòtesi que no havia eixit del barri i podria estar amagat en casa d'algun familiar. 

També et pot interessar

stats