La Policia Nacional busca un home que n'ha ferit un altre d'un tir en una finca de Paterna

El presumpte agressor, que ha fugit amb la dona embarassada, va disparar contra la víctima en el transcurs d'una discussió menor 

En imatge, la víctima a terra al costat d'un agent de policia
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
22 de novembre 2022 - 08:30 Actualitzat: 22 de novembre 2022 - 16:10

La Policia Nacional busca un home de 30 anys per disparar contra un altre home de 56 en una finca del carrer de Benissanó de Paterna (Horta Nord), al barri de l'Alborgí. El presumpte agressor va fugir després d'haver ferit en una cama la víctima, que va rebre assistència sanitària de personal mèdic d'un SAMU i, posteriorment, va necessitar una intervenció quirúrgica a l'Hospital La Fe, segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències sanitàries. Al fugit, a qui els agents tenen identificat, l'acompanya la parella, una dona embarassada.

En les últimes hores els agents han localitzat el vehicle del fugit a la localitat, la qual cosa fa pensar que podria no haver eixit de Paterna, segons avança Las Provincias citant fonts de la investigació.

Els fets van ocórrer al voltant de les nou de la nit en el transcurs d'una discussió en la segona planta de l'edifici, on resideix el presumpte agressor. Segons sembla, va interpretar una ofensa de l'altre home cap a la dona quan minuts abans li havia obert la porta en el replanell. Va entrar al seu pis, va agarrar una arma de foc curta, possiblement una pistola, i va efectuar dos tirs contra la víctima, que no viu a l'edifici i estava de visita. Veïns de la finca han explicat a À Punt que el fugit és una persona "complicada" que protagonitzava discussions amb freqüència.

La possibilitat que el presumpte atacant s'atrinxerara a l'edifici amb la família va motivar el desplegament del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES), si bé en el moment en què arribaren l'home ja havia fugit. La víctima continua hospitalitzada, però no es tem per la seua vida.

Restes de sang al portal de la finca de Paterna en què s'ha produït l'atac
Restes de sang al portal de la finca de Paterna en què s'ha produït l'atac / À Punt NTC

També et pot interessar

stats