Detingudes cinc persones per vendre droga en establiments de Sueca i Cullera

Als arrestats se’ls van confiscar substàncies estupefaents i més d’11.000 euros en efectiu que tenien en diversos domicilis

Els agents van incautar més d'11.000 euros en efectiu en els registres que van efectuar
Els agents van incautar més d'11.000 euros en efectiu en els registres que van efectuar / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones per, presumptament, vendre droga en la via pública i en diversos establiments de Sueca i Cullera. Es tracta de quatre homes, amb edats compreses entre els 27 i 56 anys, i una dona de 32 anys, als quals se’ls investiga per un delicte de tràfic de drogues, segons han concretat des d’aquest cos policial.

Els agents van iniciar la investigació al febrer, quan els agents van sospitar que un dels ara arrestats es dedicava a la venda de drogues. El van identificar i, arran de les perquisicions, la Guàrdia Civil va concloure que hi havia implicades altres quatre persones més.

En total es van realitzar cinc registres a Sueca i Cullera en els quals es van intervindre telèfons i diferents quantitats de marihuana i cocaïna, així com bàscules de precisió, medicaments utilitzats per a manipular les substàncies estupefaents, envasos amb llavors de marihuana, tres bosses monodosi de marihuana i més d'11.100 euros en diners en metàl·lic.

Finalment, els agents van detindre els quatre homes i la dona i van lliurar les diligències al jutjat número 6 de Sueca.

També et pot interessar

stats