Detenen una segona persona per l’agressió a un jove que vestia amb una dessuadora amb el lema "Working class"

Li imputen un presumpte delicte de lesions i odi, després de prendre-li declaració ha eixit en llibertat

Alfred Soler, el jove agredit el passat diumenge a València
Alfred Soler, el jove agredit diumenge passat a València / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a una altra persona, un home de trenta anys, per la seua presumpta participació en l'agressió a un jove que va tindre lloc a principis de mes per vestir una dessuadora amb la llegenda "Working class", fet en el qual haurien participat unes deu persones, de les quals amb aquesta ja han sigut detingudes dues.

Els fets van ocórrer el passat 7 de novembre en els voltants de la plaça Xúquer de València, quan un jove va ser agredit per un grup d'unes deu persones, pel que sembla per portar una dessuadora amb una inscripció que els presumptes autors van identificar "com a pertanyent al col·lectiu d'ideologia antagonista", segons ha informat la prefectura superior en un comunicat.

Segons es desprén de les investigacions, aquest grup de deu persones prèviament hauria estat en els voltants de l'estadi de Mestalla, on es va disputar el partit de futbol entre el València CF i l'Atlètic de Madrid.

Els policies ja van detindre el dia 15 a un altre jove de dènou anys per aquests mateixos fets. El que han detingut ara, al qual se li imputa un presumpte delicte de lesions i odi, ha eixit en llibertat després de prendre-li declaració, després d'abans que l'advertiren de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit.

També et pot interessar

stats