Detenen una parella que repartia droga a Xelva amb el carret del bebé

Rebien les comandes per una aplicació de missatgeria i els clients les recollien a casa dels arrestats o bé els les portaven al punt del carrer on quedaven

Un agent introdueix la detinguda per tindre un punt de venda de droga a Xelva
Un agent introdueix la detinguda per tindre un punt de venda de droga a Xelva / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut una parella, un home de 38 anys i una dona de 37, de Xelva per vendre cocaïna a casa, i també repartir-la pel carrer amb el carret del seu nadó. Els arrestats feien el repartiment per a servir les comandes que els clients els encomanaven a través d’una aplicació de missatgeria.

La investigació dels agents va començar en juny, quan la Guàrdia Civil van detectar un punt de venda de droga en el pis d'un edifici de la localitat i en la via pública, on també es realitzaven les transaccions, segons ha informat la Guàrdia Civil. Els agents van verificar que es tractava d'una parella, que suposadament usava el carret del seu fill menor per a ocultar i repartir cocaïna en la via pública.

Les substàncies les repartien després de rebre la comanda, que els feien per una aplicació de missatgeria, i en la qual els detallaven la quantitat que volien comprar, a més del lloc i l’hora de recollida de la compra.

La Guàrdia Civil va observar "clarament" com els compradors arribaven a la porta del domicili de la parella i bé es duia a terme l'intercanvi de droga i diners en el portal, o bé des de la finestra llançaven la dosi als clients, als quals fiaven la quantitat adquirida.

Després de les diverses gestions dels agents, es va realitzar un registre en l'habitatge on van localitzar més de 850 euros en efectiu, diversos envasos per a la distribució en dosis de cocaïna i un llistat de compradors que devien diners per la droga fiada.

Una vegada aconseguides aquestes evidències, els agents van detindre l’home i la dona per un delicte contra la salut pública. Quan els van detindre, portaven a dins del cotxe una maleta amb 1.000 euros en efectiu en bitllets de 20 euros.

Aquesta operació, que ha permés desarticular per complet aquest punt de venda de substàncies estupefaents de Xelva, ha sigut ja traslladada al jutjat de Llíria. Se'ls investiga per un presumpte delicte contra la salut pública.

També et pot interessar