Desmantellen un laboratori d'èxtasi a l'Horta de València i detenen tres persones

S'han intervingut més de 20.100 càpsules per a emplenar i uns 3.000 grams de diferents substàncies estupefaents, entre elles MDMA, heroïna, marihuana i haixix

Material confiscat en el laboratori d'èxtasi desmantellat a l'Hort
Material confiscat en el laboratori d'èxtasi desmantellat a l'Hort / Policia Nacional
30 de juliol 2022 - 11:08

La Policia Nacional ha localitzat i desmantellat en una població de la comarca de l'Horta de València un laboratori de MDMA, droga popularment coneguda com 'èxtasi' i han intervingut més de 20.100 càpsules per a omplir, una premsa per a comprimir pastilles, una envasadora al buit, una pistola detonadora amb munició. També s'han confiscat uns 3.000 grams de diferents substàncies estupefaents, entre les quals hi ha el que sembla ser MDMA, heroïna, marihuana i haixix.

L'operació s'ha saldat amb la detenció de tres persones com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, que ja han passat a disposició judicial. Per a dos d'ells, s'ha decretat l'ingrés a la presó.

Les investigacions van començar al març, després d'una denúncia anònima que assegurava que un home podria estar dedicant-se a la fabricació i distribució de MDMA. Després de diverses vigilàncies i recerques per part de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València, els policies van determinar que l'home es dedicava al tràfic de drogues, junt amb son germà i un altre soci i que empraven com a punt de lliurament el seu propi domicili, situat en una població de l'Horta de València.

El passat 19 de juliol, els investigadors van detindre un home de 21 anys a què li van intervenir de l'interior de la bandolera 1.600 pastilles de color rosa, pel que sembla, d'MDMA. Posteriorment, van detindre dos germans per tràfic de drogues.

També et pot interessar

stats