Detenen una parella a Petrer que venia drogues sota comanda en parcs o bars del poble

La policia estima que les substàncies estupefaents que van trobar en sa casa els podien reportar un benefici de 12.000 euros per la venda de les dosis

Substàncies estupefaents localitzades al domicili de la parella de Petrer detinguda
Substàncies estupefaents localitzades al domicili de la parella de Petrer detinguda / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut una parella de Petrer que venia substàncies estupefaents que els encarregaven per aplicacions de missatgeria instantània i, una vegada preparada la comanda, la repartien als clients en els punts de trobada on els citaven, com parcs o bars.  

L'home, de 45 anys, i la dona, de 41, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La policia estima que les substàncies estupefaents trobades en el domicili on vivien els haurien reportat un benefici econòmic de més de 12.000 euros per la venda en dosis.

Els agents van iniciar la investigació arran de sospites que els van traslladar els ciutadans. Les primeres informacions assenyalaven una parella que es dedicava a la distribució de marihuana, haixix i cocaïna a Petrer.

El repartiment de droga el feien, principalment, en parcs i en establiments d'hoteleria on havien quedat amb els clients. Fins i tot, algunes vegades, els responsables dels bars els retreien que usaren els seus locals per a dur a terme les seues activitats delictives. Retrets que havien provocat discussions amb els detinguts en el mateix establiment i de forma acalorada.

Quan els agents van començar a indagar, van constatar que la parella que s’encarregava de la distribució de la droga vivia en un punt de difícil accés per a les labors policials. La policia també va comprovar que els arrestats usaven un turisme per a fer els lliuraments, i sempre portaven amb ells un gos que empraven com a coartada si en el moment del lliurament els identificava la policia.

D’altra banda, els agents van comprovar que l'home admetia obertament que podia subministrar drogues a qualsevol interessat. A més, assegurava tindre una afecció mèdica de la qual s'enorgullia i argumentava que, en cas de ser descobert en activitats il·lícites, podria beneficiar-se d'una atenuació de condemna.

Després de diverses perquisicions, els agents van registrar el domicili i van interceptar l’home amb diverses paperines de cocaïna preparades per a ser entregades. Dins de l’habitatge, la policia va trobar més de 89 grams de cocaïna i més de 50 grams d'haixix. A més, part de la substància trobada estava embolicada i enllestida per a la venda. A més, es van confiscar útils per a preparar i pesar les dosis, així com una suma significativa de diners en efectiu que superava els 1.000 euros.

També et pot interessar

stats