Detenen un home a l'aeroport de València amb vora tretze quilos de cocaïna en la maleta

Els paquets, que suposadament contenien suplement alimentari en pols, van donar positiu en el control antidrogues

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

La Guàrdia Civil de València ha detingut a l'aeroport de València un home que portava en el seu equipatge vora tretze quilos de cocaïna.

Els fets van tindre lloc el 10 de juliol, al voltant de les 13:15 hores, mentre els agents de la Guàrdia Civil de València feien un control d'equipatges als passatgers procedents d'un vol de Sud-amèrica. Quan van visionar la maleta d'un dels passatgers per l'escàner de rajos X, van detectar diversos paquets amb una densitat anormal i, per aquest motiu, es va procedir a la inspecció del contingut.

Els paquets contenien un suposat suplement alimentari en pols, però la substància desprenia una forta olor química. Els agents van decidir sotmetre-la al detector de drogues i va donar un resultat positiu en cocaïna. El pes total era més de 12,5 quilo, segons ha detallat l'institut armat en un comunicat.

Per aquest fet van detindre l’home de 56 anys per un delicte de tràfic de drogues. El cas està en mans del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Quart de Poblet.

També et pot interessar

stats