Detenen un home begut per pegar punyades a la parella en un parc de València

Els testimonis van assegurar que l’home manifestava una extrema violència i va amenaçar de matar la víctima

Quan els agents van arribar al punt de l'agressió, l'home estava colpejant la víctima
Quan els agents van arribar al punt de l'agressió, l'home estava colpejant la víctima / Policia Local de València

La Policia Local de València ha detingut un home de 30 anys begut que estava agredint la parella, de 36 anys, en un parc de la ciutat. Fonts d’aquest cos policial han apuntat que les agressions, pel que sembla, són constants. Tot i això, la víctima no va voler presentar denúncia per l’episodi de maltractament i es va negar a col·laborar amb els policies.

Els fets van ocórrer al voltant de les 22 hores de dimarts, quan agents van ser alertats que un home estava agredint una dona en un parc del barri de Benimaclet.

En arribar, els agents van veure que l’home estava espentat una dona, a la qual colpejava amb els punys, mentre una altra dona, amiga de la víctima, intentava separar-los i impedir que continuara agredint-la, segons han informat des d'aquest cos de seguretat.

Quan els agents van aconseguir separar-los, van entrevistar diversos testimonis, que van relatar que el detingut havia arribat a l'habitatge compartit en la qual tots dos conviuen en una habitació borratxo, molt agressiu i violent, trencant objectes i amenaçant a la víctima amb matar-la.

El 016 per a demanar ajuda

Cal recordar que el telèfon 016 està a l'abast de les dones víctimes de violència masclista. És anònim, gratuït i confidencial. A més, atén tant les dones que pateixen qualsevol classe de violència masclista com les persones del seu entorn que volen informar-se de com ajudar-les.

També et pot interessar

stats