S'entrega després de matar la dona a un bar de Bilbao

L'Ajuntament ha activat el protocol de violència de gènere i l'Ertzaintza ha obert una investigació per un possible crim masclista

En imatge, el cordó policial i l'ambulància al lloc del crim
En imatge, el cordó policial i l'ambulància al lloc del crim / Miguel Toña (Efe)

La policia municipal de Bilbao ha detingut un home que ha confessat haver matat la dona a un bar del barri de San Francisco. La víctima té diverses ferides per arma blanca.

El presumpte homicida ha alertat els agents municipals, que l'han posat a disposició de l'Ertzaintza per a investigar el possible crim. 

L'Ajuntament de Bilbao ha activat el protocol de violència de gènere.

Si es confirma com un cas de violència masclista, afegiria una nova víctima al desembre, el mes d'enguany que registra la xifra més alta dones assassinades en mans de les parelles o exparelles. Hi ha huit assassinats confirmats i dos casos més sota investigació, que de confirmar-se elevarien a 47 el nombre de dones mortes enguany a Espanya per violència de gènere.

El 016, un canal gratuït i confidencial per a demanar ajuda

Cal recordar que el telèfon 016 està a l'abast de les dones víctimes de violència masclista. És anònim, gratuït i confidencial. A més, atén tant les dones que pateixen qualsevol tipus de violència masclista com les persones del seu entorn que volen informar-se de com ajudar-les.

També et pot interessar

stats