Detenen un home acusat d'atracar una gasolinera a Beniparrell

El jove va intimidar dos empleats amb un ganivet de grans dimensions

El detingut, de 22 anys, va ser localitzat a València / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut un home acusat d'irrompre en una gasolinera de Beniparrell (Horta Sud) i esgrimir un ganivet de grans dimensions per a robar, segons ha informat l'institut armat.

L'operació es va iniciar el 15 de març, quan un individu va entrar en una gasolinera de Beniparrell amb un ganivet gran amb la intenció d'intimidar dos empleats per a sostraure la recaptació de la caixa registradora (150 euros).

Els investigadors van aconseguir localitzar el número de matrícula del vehicle utilitzat per a la fugida i van comprovar que era un cotxe robat. Una vegada analitzada la informació obtinguda, es va localitzar el vehicle i es va verificar que era el mateix que s'havia utilitzat per a cometre el robatori.

Els agents van aconseguir identificar la persona que conduïa el vehicle i va perpetrar el robatori en la gasolinera. El detingut, de 22 anys, va ser localitzat a València. 

Se li atribueix un delicte de robatori amb violència i intimidació. Les diligències s'han entregat en el jutjat de primera instància i instrucció número 14 de València.

També et pot interessar

stats