Detenen un fisioterapeuta per violar una xiqueta amb paràlisi cerebral en un edifici públic de Torrent

Els pares de la menor el van sorprendre quan cometia els fets i van tombar la porta per a alliberar la menor i reprendre’l

Centre municipal on es van produir els fets a Torrent
Centre municipal on es van produir els fets a Torrent / À Punt

La Policia de Torrent ha detingut un home de 30 anys per, presumptament, agredir sexualment una menor en la localitat, han confirmat fonts de la Prefectura Superior de Policia. Segons informacions publicades, el detingut és un fisioterapeuta que suposadament va ser sorprés pels pares de la xiqueta, de dos anys i que pateix paràlisi cerebral, quan cometia els abusos i que es van veure obligats a trencar la porta de l'habitació en la qual estava amb la xicoteta per a auxiliar-la.

L'equip UFAM de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions mentre que la detenció la van dur a terme agents de la Policia Local de Torrent, que van ser els que primer van arribar al lloc dels fets, la Casa de la Dona, un centre municipal de l'Ajuntament.

Segons avança Levante-EMV, els fets es van produir entorn de les 18:00 hores d'aquest dimarts al centre, on pares havien portat la seua filla a la consulta del fisioterapeuta, que es va quedar tot sol amb la xiqueta.

En un moment determinat, en sentir els plors de la xicoteta, la dona va intentar entrar-hi sense aconseguir-ho, perquè la porta estava tancada amb pestell. No obstant això, la dona va poder veure, a través d'un xicotet espai que deixava un vinil, l'especialista amb els pantalons baixats i la seua filla parcialment sense roba, d'acord amb la informació publicada per Las Provincias, que assenyala que el sanitari forma part del personal d'una empresa subcontractada pel consistori.

Els pares van haver de trencar el marc de la porta per a accedir a l'interior i alliberar la filla, que va ser atesa en un hospital de València. Segons la versió de la mare, era la primera vegada que la menor es quedava sola i dins d'una habitació amb el fisioterapeuta, que va quedar detingut com a presumpte autor d'una agressió sexual.

Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, les diligències judicials per aquest assumpte, que s'han declarat secretes, han sigut incoades inicialment pel jutjat de guàrdia de València.

El detingut, com revela Las Provincias, no és del personal de l’Ajuntament de Torrent, sinó d’una empresa subcontractada pel consistori des de fa més d’un any per a dur a terme aquestes sessions de fisioteràpia. 

També et pot interessar

stats