A presó un home per agredir sexualment i amenaçar una menor de dotze anys

La Policia Nacional ha arrestat com a presumpte autor del delicte un home de 27 anys, parella sentimental de la cosina de la xiqueta

Agent de la policia nacional
Agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a la Ribera un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una menor de 12 anys després de quedar-se a soles amb ella en el terrat d'un habitatge. L'arrestat era la parella sentimental de la seua cosina.

Els fets han ocorregut al voltant de les 17:50 hores d'aquest dissabte, quan s'hauria presentat una dona en companyia de la seua neta de 12 anys en dependències policials per a denunciar una presumpta agressió sexual, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els agents han esbrinat que la menor hauria sigut agredida durant una celebració familiar que havia tingut lloc la nit anterior per la parella sentimental de la seua cosina, qui va aprofitar un moment per a quedar-se a soles amb la menor en el terrat de l'habitatge.

Així mateix, han descobert que no era la primera vegada que agredia la menor, a qui va arribar a amenaçar i coaccionar amb difondre unes fotografies en les quals apareixia nua si comptava alguna cosa.

Finalment, els agents han localitzat el sospitós i, després d'una sèrie d'investigacions, l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. L'arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats