Detenen quatre persones per la mort d'un home després d'una baralla a Alacant

Els fets, ocasionats per discrepàncies en la reforma d'un domicili, van ocórrer la nit de divendres a la plaça d'Alger

Els sanitaris atenen l'home que finalment va morir divendres a Alacant
Els sanitaris atenen l'home que finalment va morir divendres a Alacant / Àlex Díaz

La Policia Nacional ha detingut els quatre presumptes autors de la mort d'un home de 51 anys després d'una baralla ocorreguda la nit de divendres a Alacant, segons han informat aquest diumenge fonts de la Comissaria Provincial.

Els arrestats, d'entre 21 i 48 anys, pertanyen al mateix nucli familiar i seran posats a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant en les pròximes hores.

El succés va ocórrer al voltant de les 21:30 hores de divendres en la plaça d'Alger, en la zona nord de la capital alacantina, on es va produir una baralla entre diverses persones.

En arribar al lloc, els agents van sol·licitar la presència dels serveis sanitaris per a traslladar un dels agredits a l'Hospital General d'Alacant per a la valoració mèdica. L'home va morir dissabte com a conseqüències de les lesions patides.

Van atendre una segona persona al mateix lloc dels fets amb ferides que van requerir punts de sutura.

En activar-se el protocol de delictes violents, el Grup d'Homicidis de la Comissaria Provincial d'Alacant es va fer càrrec del cas, juntament amb la policia científica.

Després d'una "exhaustiva" investigació i recopilació d'indicis, els agents han detingut els quatre presumptes autors de la mort de l'home en un succés que podria haver-se desencadenat per "discrepància d'opinions en el pagament d'una reforma que els agredits haurien realitzat al domicili dels agressors", han apuntat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats