Detenen quatre joves per assetjar i agredir sexualment un company del seu centre educatiu

El centre havia activat el protocol d’atenció a la víctima per episodis previs d’assetjament per part dels detinguts, tres dels quals són menors. 

Als joves agressors els han detingut en un municipi de la província de València
Els joves agressors han sigut detinguts en un municipi de la província de València

La Policia Nacional ha detingut quatre joves, tres menors i un de 18 anys, per un presumpte delicte contra la integritat moral, i un altre contra la llibertat i indemnitat sexual i agressió sexual a un estudiant en un centre educatiu d’un municipi de la província de València.

Sembla que el jove agredit havia patit abans episodis d’assetjament i humiliació per part dels companys. Els arrestats han sigut posats en llibertat després de prendre'ls declaració i d’haver informat del cas a la Fiscalia de Menors. 

Els fets van ocórrer a mitjan febrer, quan els agressors van assaltar la víctima i la van portar a un espai apartat de les aules del centre educatiu. Els detinguts van immobilitzar el seu company, el van agredir sexualment.

Segons les perquisicions policials, la víctima, atemorida pel que li havien fet i per les possibles represàlies, va fugir, però els presumptes agressors el van agafar de nou. Aleshores el van espentar i va caure a terra. Allà van començar a assetjar-lo i a humiliar-lo una altra vegada.

Els agents van comprovar, a través de les càmeres de seguretat del centre, que l’estudiant agredit, quan es va poder alliberar, va seure atordit en un banc pròxim, però les burles i els insults dels agressors no van cessar. 

Expulsats del centre

La víctima, que pel que sembla patia assetjament per part d'aquests joves des de principis de febrer, va relatar el que li ocorria a un docent i es va activar el protocol d’atenció integral, sanitària i judicial a les víctimes d'agressions sexuals establit per a aquests casos, i van expulsar els sospitosos del centre.

També et pot interessar

stats