Detenen dos persones per l’incendi al port esportiu de Xàbia que afectà 34 vehicles

Els imputen un delicte de danys per imprudència greu després d’encendre una traca de focs artificials a l’aparcament

Diversos vehicles han quedat completament calcinats per l'incendi al port esportiu de Xàbia
Diversos vehicles han quedat completament calcinats per l'incendi al port esportiu de Xàbia / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 de maig 2024 - 16:38 Actualitzat: 24 de maig 2024 - 20:24

La Guàrdia Civil de Xàbia ha detingut dos persones com a presumptes autores de l'incendi que es va originar dissabte a l'aparcament del port esportiu de Xàbia, un foc que va cremar 34 vehicles —molts dels quals van quedar completament cremats—. Serien dos convidats a una boda que es va celebrar al recinte. 

Es tracta de dos homes de 45 i 53 anys que van assistir a un casament i van encendre una traca de focs artificials a l’aparcament, que va cremar un dels cotxes. Les flames es van expandir a gran velocitat per la proximitat a altres vehicles i per les circumstàncies meteorològiques del moment. 

Als detinguts els imputen un delicte de danys per imprudència greu. Després de quedar a la disposició del jutjat de Dénia, han quedat en llibertat, a l'espera de juí.

Dissabte al voltant de les 13:00 hores, un vehicle es va botar foc a l'aparcament del port de Xàbia i les flames es van escampar ràpidament, degut principalment al combustible. Les flames van cremar un total de 34 cotxes, dèsset dels quals van quedar declarats “sinistre total”.

A pesar que l'incendi el van donar per extingit tres hores després d'iniciar-se, a les 16:10 hores, el restaurant del port esportiu, on se celebrava la boda, el van haver d'evacuar i el van tancar durant algunes hores.

També et pot interessar

stats