Comencen a retirar els vehicles calcinats per l'incendi al port esportiu de Xàbia

La Guàrdia Civil del municipi dona per conclosa la investigació sobre els fets

Diversos testimonis apunten que davall del cotxe que es va botar foc hi havia una caixa de coets / Rafa Macià

Els dèsset vehicles que van quedar completament calcinats per l'incendi que es va originar dissabte a l'aparcament del port esportiu de Xàbia han començat a ser retirats per una grua este diumenge a migdia, ja que la Guàrdia Civil del municipi ha donat per conclosa la investigació sobre els fets. Les perquisicions han comptat amb el testimoni de diverses persones que van presenciar l'inici de l'incendi així com amb les càmeres de seguretat del recinte.

Dissabte al voltant de les 13:00 hores, un vehicle es va botar foc a l'aparcament del port de Xàbia i les flames es van escampar ràpidament, degut principalment al combustible, almenys fins a dèsset vehicles més, que van ser declarats "sinistre total". A més, dèsset cotxes més, que els propietaris van retirar el mateix dissabte de vesprada, es van veure afectats parcialment pel foc.

Tot i que l'incendi es va donar per extingit tres hores després d'iniciar-se, a les 16:10 hores, el restaurant del port esportiu, en el qual estava celebrant-se una boda, va haver de ser evacuat i es va tancar durant algunes hores.

La Guàrdia Civil de Xàbia, encarregada de la investigació sobre els fets, ja ha conclòs les seues tasques i entre d'altres, treballa amb la hipòtesi que la causa de l'incendi foren els focs artificials disparats durant la celebració de la boda. De fet, alguns testimonis presencials han apuntat que davall del cotxe que es va botar foc hi havia una caixa de coets.

També et pot interessar

stats