Detenen onze persones a Elx per segrestar una jove en un altercat entre bandes de narcotraficants

La policia ha alliberat una jove segrestada a causa d'una compra fallida de marihuana entre bandes de narcotraficants

Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d'Elx han detingut onze persones relacionades amb un robatori de marihuana entre bandes de narcotraficants que va derivar en el segrest d'una jove després d'una fallida compra de substàncies estupefaents.

Segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat, els agents van tindre coneixement de la retenció de la xica després que la seua parella denunciara a la Comissaria d'Elx que l'havien segrestat, i que li exigien el pagament d'una abundant suma per al seu alliberament.

Pel que sembla, el denunciant i la seua parella havien actuat d'intermediaris en un negoci de compravenda de marihuana i la jove havia acompanyat als compradors fins al domicili on s'anava a realitzar la transacció.

Durant la suposada venda, els compradors es van apoderar de la droga i van fugir del lloc corrent sense abonar cap quantitat.

Els propietaris originals de la marihuana, segons el relat de la policia, van retindre la intermediària, culpant-la del succeït i van exigir a la seua parella una "elevada quantitat de diners" per a alliberar-la.

Amb les dades aportades pel denunciant, els agents van localitzar els segrestadors i, després d'establir un dispositiu de vigilància discreta al voltant del domicili assenyalat, es va aconseguir alliberar la retinguda i que els seus cinc captors s'entregaren.

En el lloc es va intervindre, a més, 1,5 quilos de marihuana. Després de prestar declaració en comissaria, la víctima i la seua parella també van resultar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Posteriorment, la policia va identificar també els tres presumptes assaltants, un d'ells "extremadament violent" i amb antecedents policials per delictes contra les persones.

Després d'un ampli dispositiu policial, es va localitzar els individus a les localitats de Daia Nova, Daia Vella i Almoradí, on s'havien ocultat.

Els detinguts, amb edats compreses entre els 29 i els 39 anys han passat a disposició del jutjat d'instrucció d'Elx.

També et pot interessar

stats