Detenen per intent d'homicidi un home que va tallar al coll un altre en una discoteca de Castelló

La víctima està ingressada en l'Hospital General per una ferida profunda, però evoluciona favorablement 

Porta de la discoteca Jaleo, on va tindre lloc l'agressió
Porta de la discoteca Jaleo, on va tindre lloc l'agressió / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut un home de vora quaranta anys a Castelló de la Plana, acusat d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. Segons ha avançat aquest dilluns el diari Mediterráneo i confirmat posteriorment À Punt NTC, l'arrestat va ferir al coll un altre home amb el vidre d'un got. La víctima està ingressada a l'Hospital General de la ciutat i evoluciona favorablement, tal com han traslladat a aquest mitjà fonts del centre. 

Els fets passaren en la matinada de dissabte al diumenge en la discoteca Jaleo, al centre de la ciutat. Pel que sembla, va esclatar una baralla i en un cert moment l'agressor va atacar la víctima amb un vidre. Aquest segon home tenia un tall profund en el coll que sagnava de manera abundant, i per això va necessitar assistència sanitària. El traslladaren al General, on continua ingressat en planta i es recupera de l'agressió. 

Els avisos de diversos testimonis presents a les autoritats provocaren la personació immediata d'agents de la Policia Nacional i la Local en el lloc dels fets. En un principi, el sospitós de l'intent d'homicidi va fugir del local, però ràpidament el localitzaren i detingueren als carrers del voltant gràcies al fort dispositiu policial que hi havia amb motiu de les festes de la Magdalena. Està previst que passe a disposició judicial en les pròximes hores. 

També et pot interessar

stats