Despleguen una pancarta que reivindica el rei emèrit al centre de Madrid

L'organització Concòrdia Reial Espanyola pretén fer valer la contribució de Joan Carles I a l’economia espanyola

Pancarta publicitària de l'organització monàrquica desplegada al centre de Madrid
Pancarta publicitària de l'organització monàrquica desplegada al centre de Madrid / Concòrdia Reial Espanyola

L'organització monàrquica Concòrdia Reial Espanyola ha desplegat aquest dissabte al centre de Madrid una pancarta en la qual reivindica la figura del rei emèrit, Joan Carles I, i defensa el seu llegat.

L'exhibició de la pancarta al carrer Alcalá, al costat del Ministeri d'Igualtat, marca l'inici d'una campanya amb la qual aquesta organització vol destacar la funció de la Corona en el procés de la Transició i valorar la contribució del rei emèrit a l'economia espanyola. En la imatge amb el lema "Recordes quan ningú donava un duro per nosaltres?" apareix una moneda amb el rostre de Joan Carles I.

En el marc de la campanya, Concòrdia Reial Espanyola presentarà el pròxim 17 de maig una eina elaborada amb intel·ligència artificial que recopila les principals dades i xifres econòmiques de tots els viatges que el rei emèrit ha realitzat a l'estranger en els quasi quaranta anys del seu regnat.

L'acte estarà moderat per Ángel Expósito i comptarà amb la participació de l'advocat Carlos Espinosa de los Monteros, anteriorment secretari d'Estat i Alt Comissionat per a la Marca Espanya, l'exministre de Defensa Eduardo Serra i el coordinador de projecte Fernando Ruiz.

També et pot interessar

stats