Desnonen una família a Burjassot per no poder pagar el lloguer de l'habitatge

La PAH es concentra davant de l'ajuntament per a demanar una vivenda perquè la dona i els fills no es queden al carrer.

La plataforma de la PAH de Burjassot demana una solució residencial per a la família desnonada
La plataforma de la PAH de Burjassot demana una solució residencial per a la família desnonada

La comissió judicial, amb els agents i els membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Burjassot, han pujat a l’habitatge per a comunicar oficialment el desnonament. Es tracta d'una mare i els seus dos fills de 18 i 24 anys que no poden pagar el lloguer de l'habitatge.  

En aquest moments la família desnonada es troba a l'ajuntament acompanyada del portaveu de la PAH de Burjassot, Vicent Ros. Demanen una alternativa residencial amb un lloguer assequible perquè puguen continuar vivint a Burjassot.

Alhora, els membres de la PAH d'aquesta localitat de l'Horta es concentren ara davant de l'ajuntament perquè aquesta dona i els seus fills de 18 i 24 anys no es queden al carrer.

Els ingressos de la família no arriben per a pagar els 400 euros mensuals de lloguer. Fins hui, compartien l'habitatge i les despeses amb una altra família però ara estan a soles i no poden fer front al lloguer.

La jutgessa ja ha dictat tres ajornaments del desnonament però el d'aquest matí ha sigut el definitiu. La propietària de la casa necessita els ingressos del lloguer per a pagar la residència de majors on viu.

Demanen més habitatge social

Vicent Ros ha explicat que han augmentat els casos de desnonament que no poden pagar el lloguer i que són ja més d'una dotzena els últims mesos a Burjassot. Segons ha dit, el 2% de l'habitatge social existent no pot assumir totes les famílies necessitades que hi ha en exclusió social. Per al portaveu de la PAH, seria necessari arribar al 15% d'habitatge social com passa a Europa, "per a poder fer front al desajust que provoca aquesta situació".

També et pot interessar

stats