Estabilitzat l'incendi forestal al barranc del Portitxol d'Ontinyent

És el seté foc declarat en menys d’una setmana a la Comunitat Valenciana

Imatge de l'incendi forestal declarat prop d'Ontinyent.
Imatge de l'incendi forestal declarat prop d'Ontinyent / Rafa Ferrandis / Meteo Ontinyent

Efectius del Consorci Provincial de bombers de València treballen en l’extinció d’un incendi forestal declarat aquest dilluns a la vesprada al costat de la carretera CV-665, en la zona del barranc del Portitxol, a Ontinyent (Vall d’Albaida). El foc s'ha donat per estabilitzat poc després de les 19:00 hores.

L’avís s'ha rebut vora les 17:10 hores. Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions de bombers d'Ontinyent, un coordinador forestal, un sergent i un cap de sector, a més de brigades forestals del Consorci, amb reforç de mitjans aeris i de bombers forestals de la Generalitat. 

Aquest és el seté incendi declarat en menys d’una setmana a la Comunitat Valenciana. Precisament al llarg d’aquest cap de setmana se'n van declarar sis: un a Estivella (Camp de Morvedre), un altre a Barx (Safor), un tercer a Altea (Marina Baixa), un quart a la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) i l'últim, a Godelleta (Foia de Bunyol). També s'ha reportat un incendi de vegetació a Llíria (Camp de Túria). L'incendi forestal de Vilanova de Viver (l'Alt Millars) continua actiu, però controlat, i amb treballs de vigilància.

També et pot interessar

stats