Declarat culpable l'advocat acusat d'assassinar la seua nóvia a València

Alberto Luján va apunyalar Cristina Blanch, de trenta anys, de forma "despiadada, amb planificació i produint-li un dolor innecessari", segons el juí. Fiscalia i acusació particular demanen trenta anys de presó

Alberto Luján, darrere a l'esquerra, durant el juí a València
Alberto Luján, darrere a l'esquerra, durant el juí a València / À Punt NTC

Alberto Luján, acusat d'assassinar la seua nóvia Cristina Blanch, amb la qual eixia des de feia tres mesos, el desembre de 2021 a València, ha sigut declarat culpable d'un delicte d'assassinat pel jurat popular que el jutja des de la setmana passada en l'Audiència de València.

Segons les preguntes a les quals ha hagut de fer front el jurat, l'acusat va apunyalar Cristina de forma despiadada, amb planificació i produint-li un dolor innecessari. El cas ha quedat vist per a sentència i ara serà el tribunal el que fixe la condemna.

La Fiscalia demana per a l'acusat, també professor universitari, 25 anys de presó per un delicte d'assassinat en veure un "acarnissament de llibre". A més, li reclama una indemnització de 90.000 euros per a la mare i la germana de la víctima. L'acusació particular sol·licita la mateixa pena, però amb l'agreujant de gènere.

També et pot interessar

stats