Cues i retards a l'estació d'Atocha en un cap de setmana clau de les vacances d'estiu

Una gran quantitat de gent es desplaça des de Madrid a la Comunitat Valenciana aquest dissabte, just quan comença la segona fase de l'operació eixida

Usuaris de Renfe esperant a l'eixida dels trens en l'estació d'Atocha
Usuaris de Renfe esperant l'eixida dels trens en l'estació d'Atocha / À Punt NTC

Enguany l'1 d'agost comença dilluns, i per això, la segona fase de l'operació eixida s'ha avançat a aquest cap de setmana. Una aglomeració de desplaçaments que han començat a afectar aquest dissabte al matí tots els turistes madrilenys i també valencians residents a Madrid que venen amb tren a la Comunitat Valenciana, a causa dels retards que s'estan experimentant en l'eixida de combois.

Segons ha pogut saber À Punt NTC, un tren que havia d'eixir a les 9:40 hores ha patit un retard de quaranta minuts per una incidència tècnica, contratemps que ha fet que la gent s'amuntegara a l'estació d'Atocha.

Unes complicacions que han sorgit a pesar del reforç de més de 13.000 places que Renfe ha sumat aquest cap de setmana als trajectes Madrid-Alacant i Madrid-València en trens d'alta velocitat i llarga distància. Un total de 85.000 places si es compta, a més, els trens que provenen de Catalunya o que hi van.

Les carreteres valencianes també han començat aquest divendres una de les jornades de més trànsit de tot l'any: es preveu que es registren 3,4 milions de desplaçaments fins al dilluns a la nit, segons la Direcció General de Trànsit (DGT).

També et pot interessar

stats