Crim masclista a Parla: mor la jove de 19 anys apunyalada per l'exparella

El presumpte assassí va autolesionar-se després i està detingut en un centre hospitalari 

Negociadors de la Policia Nacional tracten de convéncer l'individu perquè abandone l'arma
Una ambulància del SUMMA 112

La jove de 19 anys que va ser apunyalada aquest dijous suposadament per l'exparella a Parla, a la Comunitat de Madrid, ha mort l'endemà de l'agressió a l'Hospital 12 d'Octubre a causa de les greus lesions que presentava per arma blanca.

L'Ajuntament ha confirmat la defunció en un comunicat aquest divendres, en què també trasllada "el rebuig i la més profunda condemna a la presumpta agressió masclista" que li ha costat la vida a la xica. Amb ella són 24 les víctimes mortals de violència masclista enguany a Espanya, després que s'hagen confirmat per aquesta mateixa tipologia els crims d'una veïna a Alzira i una altra dona a Dos Hermanas. Des de 2003, quan comencen a elaborar-se els registres, han mort 1.154 dones assassinades a mans de les parelles o exparelles. 

L'últim atac mortal de la violència masclista va tindre lloc entorn de les cinc de la vesprada de dijous al parc Carlota Bustelo de Parla. Segons les telefonades del veïnat al 112, un home havia acoltellat una dona i havia fugit del lloc. Membres del Summa trobaren la víctima inconscient, en situació inestable i amb punyalades a la cara, el coll i el tòrax. Immediatament després la traslladaren amb pronòstic molt greu a l'hospital, on finalment ha perdut la vida per no poder recuperar-se de les greus lesions. 

El presumpte agressor, un jove de 20 anys sobre el qual no constaven denuncies prèvies de la víctima, es va autolesionar amb la mateixa arma blanca en un carrer pròxim. El detingueren a l'Hospital Puerta del Hierro a Majadahonda, on va ingressar en estat moderat, i continua custodiat per les forces de l'orde. 

També et pot interessar

stats