Covid Check, la ferramenta que permet verificar els certificats covid a la Comunitat Valenciana

Vora tres milions de valencians i valencianes ja s’han descarregat el document que acredita la pauta completa de vacunació

El passaport covid permetrà als locals identificar a les persones que s'han vacunat abans d'entrar / À Punt NTC

La nit de divendres a dissabte entra en vigor a la Comunitat Valenciana l'obligatorietat de presentar el certificat covid per accedir a locals d’oci i restauració amb aforament de més de 50 persones, espais d’activitats recreatives on se servisca menjar i hospitals i residències. 

La Conselleria de Sanitat ha recordat que només cal descarregar-lo en el telèfon mòbil, imprimir-lo des del web del departament o sol·licitar-lo des del centre de salut. A més, s’haurà de presentar als establiments, juntament amb un document que acredite la identitat (DNI o passaport). 

Així mateix, el departament que dirigeix Ana Barceló ha traslladat als ajuntaments i als sectors afectats per la mesura quina és l’aplicació mòbil que s’han de descarregar per verificar l’autenticitat del certificat covid. Es tracta de Covid Check, una app gratuïta per a telèfons i tauletes disponible tant en el sistema Android com per a iOs. 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=lu.etat.ci.dcc.android&hl=en&gl=US

iOS: https://apps.apple.com/lu/app/covidcheck-lu/id1570218766

Vora tres milions de valencians ja s’han descarregat el certificat

Hui dia, més de 2,9 milions de valencians i valencianes s’han descarregat el certificat covid. De fet, en l’última setmana, més de 720.000 persones han obtingut aquest document que acredita la pauta completa de vacunació, amb una mitjana diària de 103.000 descàrregues. 

També et pot interessar

stats