Controlat l'incendi en una empresa de productes químics a Tarragona

El foc ha obligat a decretar el confinament dels treballadors de les indústries del polígon durant unes hores.

Incendi declarat a l'empresa de productes químics Miasa, a Tarragona
Incendi declarat a l'empresa de productes químics Miasa, a Tarragona / @bomberscat

Un incendi declarat aquesta matinada de dissabte en un magatzem de productes químics a Tarragona ha obligat a activar el Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic (PlaSeqcat). Ha ocorregut al voltant de les 3 i mitja de la matinada, en l'empresa Miasa, del polígon Entrevies de Tarragona.  Els bombers l'han donat per controlat cap a les 11:00 hores d'aquest diumenge. 

El foc es va albirar des de molts punts i el 112 va rebre centenars de telefonades d'avís. Cap persona va resultar ferida en l'incendi, tot i que sí es va recomanar el confinament als treballadors de les indústries pròximes, mesura que implica el tancament de portes i finestres, i no eixir a l'exterior. A hores d'ara, l'incendi continua actiu, però ja s'ha alçat el confinament. 

Pel que fa als barris pròxims, Protecció Civil ha informat durant la nit a través del seu compte a Twitter que "totes les mesures del grup de control ambiental de @gencat preses a la zona (diversos barris propers i allunyats de la zona d'incendi) donen valors dins la normalitat i no detecten presència de productes químics". És per això, que no s'ha decretat el confinament de la població, ni s'han fet sonar les sirenes d'alarma química. Amb tot, s'ha recomanat al veïnat tancar les finestres si notaven molèsties i no acostar-se a la zona per prevenció.

20 dotacions de bombers han treballat tota la nit per a tractar d'extigir l'incendi, que ha obligat a tallar les carreteres N-340 i la C-31b al seu pas per Entrevies. 

També et pot interessar

stats