Controlat l'incendi originat entre Puçol i Sagunt

Al llarg de la nit continuaran refrescant la zona un equip format pels Bombers Forestals de la Generalitat, autobombes i dues brigades del Consorci Provincial de València

Incendi al Mont Picaio, a Puçol
Incendi al Mont Picaio, a Puçol / À Punt NTC

L'incendi que es va declarar diumenge passat entre Puçol i Sagunt l'han donat per controlat aquest dilluns a les 21:15 hores, segons ha informat Emergències a través de les xarxes socials. Al llarg de la nit continuaran refrescant la zona un equip format pels Bombers Forestals de la Generalitat, autobombes, un capatàs coordinador i dues brigades del Consorci Provincial de València. 

El foc es va originar a les 13 hores de diumenge als voltants del Picaio. Prop hi ha la serra de la Calderona, una zona d'alt valor ecològic, que en principi no està afectada per les flames. Les flames van començar a la partida de Gausa i es va desenvolupar sobretot a la zona coneguda del barranc del Llop.

Davant de l’avanç del foc, els bombers van demanar al veïnat de les urbanitzacions pròximes que deixaren lliure el camí de les antenes de Puçol per a no dificultar el pas dels vehicles ni les tasques d'extinció. A la urbanització Sant Esperit, a Gilet (Camp de Morvedre), van recomanar el desallotjament preventiu de les persones que estaven als espais recreatius.

També et pot interessar

stats