Continua la recerca del veí d'Aldaia desaparegut

Més de 1.000 persones participen en el dispositiu pels voltants del municipi.

VÍDEO | Continua la recerca del veí d'Aldaia desaparegut

Els habitants d'Aldaia, a l'Horta Sud, continuen buscant Joaquín Guiot Ledesma, un veí de la localitat que va desaparéixer aquest diumenge i a qui encara no han trobat. Ximo, com era més conegut, és malalt d'Alzheimer i porta un batí.

Aquest dimecres, un operatiu de vora 1.000 persones, juntament amb 50 professionals de diferents cossos de seguretat, han continuat la recerca de l'home per les zones agrícoles i rurals de la rodalia de la localitat. El termini de recerca per part dels cossos de bombers i de la Policia Nacional finalitza aquest dijous, per això, des del consistori del municipi han fet una crida a la resta de veïns perquè col·laboren, sempre respectant una sèrie de mesures relacionades amb la pandèmia de coronavirus. De fet, informen que, preferentment, participen en grups de convivents, amb distància de seguretat i sempre durant les hores de llum solar.

Demana que el voluntariat revise les zones urbanes, agrícoles i rurals del terme d'Aldaia, Quart de Poblet, Xirivella, Alaquàs, i fins i tot punts de la ciutat de València.

El consistori també ha repartit vora 3.000 cartells amb la imatge de Ximo, les dades de contacte de la família i els telèfons d'emergències 112 i 961 51 00 61 en cas de tindre algun tipus d'informació.

També et pot interessar