La Conselleria de Sanitat Universal notifica 276 nous casos de coronavirus i cinc defuncions

181 persones estan ingressades als hospitals valencians,  43 d'elles a les UCI

Una sanitària prepara una vacuna contra el coronavirus
Una sanitària prepara una vacuna contra el coronavirus / Isabel Infantes (Europa Press)

La Conselleria de Sanitat Universal ha informat de 276 nous contagis de coronavirus. Una xifra que si la comparem amb la de fa una setmana representa cinc casos menys diaris. Amb tot, la mitjana a set dies se situa en 220 casos, 34 més que fa una setmana, amb una lleugera tendència ascendent.

Pel que fa a la pressió hospitalària les xifres són molt semblants a les de fa una setmana. Així les persones ingressades per Covid-19 als hospitals són 181 , mentre que fa set dies eren 182. A les UCI  hi ha 43, set menys que fa una setmana (50).

D'altra banda, s'han registrat en els últims set dies cinc defuncions, amb les següents edats: 95, 77, 76, 71 i 53 anys. D'acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 2.650 casos actius.

Des de l'última actualització, s'han registrat tres brots de 10 o més casos. Un s'ha presentat en l'àmbit educatiu, i ha estat localitzat a Llanera de Ranes (Costera), amb 15 casos. I dos brots més, d'origen social, a Alacant, amb 12 casos i a Vinaròs (Baix Maestrat), amb 11 casos.

També et pot interessar

stats