La Conselleria de Sanitat notifica 185 nous casos de coronavirus i cap nou brot

Segons l'actualització d'aquest dimarts s'han registrat cinc defuncions. En el conjunt de xifres, pel que fa a les hospitalitzacions i malalts de Covid a les UCI, mostren certa similitud amb la resta del mes

Un grup de xiquets i xiquetes eixen de classe
Un grup de xiquets i xiquetes ixen de classe / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal ha informat de 185 nous contagis de coronavirus. Una xifra que si la comparem amb la de fa una setmana representa 36 nous casos més. D'aquesta manera, la mitjana mòbil setmanal ha quedat en 221,14 casos.

Les hospitalitzacions se situen en 182 persones malaltes de Covid-19, sis més que fa una setmana (176), mentre que els malalts de Covid-19 que ocupen les UCI són 49, quatre més que fa set dies. En conjunt aquestes xifres mostren certa similitud amb les de la resta del mes.

Les xifres d'aquest dimarts informen de cinc defuncions en els últims set dies, es tracta de tres dones de 65, 80 i 88 anys i de dos homes de 80 i 81 anys. Així, a la Comunitat Valenciana fins ara han mort 7.836 persones.

La incidència es manté estable aquest dimarts

Després d’una important pujada durant el cap de setmana, aquest dimarts la incidència acumulada en els últims catorze dies a la Comunitat Valenciana es manté estable, amb 43 casos per cada 100.000 habitants. Ocorre el mateix a Espanya, on la IA se situa per segon dia en 46 positius per cada 100.000 habitants. 

Pel que fa a la pressió hospitalària als centres sanitaris valencians, es manté amb una ocupació de l’1,83% dels llits amb malalts de Covid. Un percentatge que s’eleva fins al 4,76% en el cas de les unitats de cures intensives.

També et pot interessar

stats