La Conselleria d'Educació no aprovarà el districte escolar únic a Alacant

Així ho ha confirmat a 'Les notícies del matí', el secretari autonòmic, Miquel Soler.

La Conselleria d\'Educació no aprovarà el districte escolar únic a Alacant
La Conselleria d'Educació no aprovarà el districte escolar únic a Alacant

La Conselleria d'Educació no aprovarà el districte únic escolar a Alacant. Així ho ha confirmat a 'Les notícies del matí', el secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler, on ha assenyalat que la decisió no respecta "ni la normativa estatal ni autonòmica" ni s'ajusta "en absolut" al criteri regulat en el procés d'admissió i matriculació de l'alumnat.

El secretari autonòmic ha dit que li sembla "increïble" donar més puntuació "als que viuen en una part de la ciutat respecte de la resta". En aquest sentit ha sentenciat que es tracta d'una "discriminació". 

A la ciutat Alacant, durant els últims tres anys s'ha aplicat el criteri de proximitat, però el Consell Escolar Municipal ha aprovat ara la recuperació del districte escolar únic. L'Ajuntament d'Alacant argumenta que pren la decisió per a respectar la llibertat de pares i mares a l'hora d'escollir el centre educatiu dels fills. 

La decisió suposa rebutjar les actuals nou zones que divideixen la ciutat, i on mana el criteri de proximitat per a triar centre. 

També et pot interessar

stats