El Consell aprova l’oferta d’ocupació pública docent amb quasi 1.700 places de mestres

Contempla la reserva de 154 llocs de promoció interna per a accedir a un cos docent superior

 

Examen a València de les oposicions docents de la Comunitat Valenciana, el passat 22 de maig
Imatge d'arxiu d'un examen d'unes oposicions a mestres / Europa Press

L'oferta d'ocupació pública de personal docent no universitari dependent de la Conselleria d'Educació del 2023 contempla 1.695 places de mestre, que podran accedir al torn d'ingrés lliure en la funció pública docent. El ple del Consell ha aprovat aquest divendres el decret d’aquesta oferta d'ocupació pública, la qual cosa suposa que Educació inicia els tràmits per a la convocatòria d'oposicions docents d'infantil i primària per al 2024.

A més de les 1.695 places de mestres del torn d'ingrés lliure en la funció pública docent, el decret de l'oferta d'ocupació pública docent que ha aprovat el Consell inclou 154 places més de promoció interna per a persones funcionàries del cos de mestres que vulguen accedir a un altre cos docent superior.

Per a aquest torn d'accés es convoquen 21 places per al cos d'Inspecció Educativa, i 133, per al cos de professorat de secundària, com han detallat des de la Generalitat.  

D’aquestes places, el 10% de les previstes en aquesta oferta d'ocupació pública es reserven per a persones amb un grau de diversitat funcional igual o superior al 33%, sempre que aquesta siga compatible amb el desenvolupament de les funcions pròpies dels llocs de treball docent i que el candidat supere les proves selectives.

També et pot interessar

stats