La beca per a joves que vulguen preparar oposicions augmenta a 700 euros i l'edat a 35 anys

La dotació mensual de la beca augmenta en 200 euros, de 500 a 700, i l'edat màxima puja de 30 a 35 anys, segons figura en el decret aprovat aquest divendres pel Consell

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu / Europa Press

La beca per a joves que preparen oposicions als cossos A1 i A2 de la Generalitat augmenta a 700 euros i l'edat a 35 anys, segons figura en el decret aprovat aquest divendres pel Consell, en el qual es modifiquen les condicions que regulen aquest programa d'ajudes.

En aquest sentit, el decret augmenta l'edat màxima per a optar a aquestes ajudes de 30 a 35 anys. Així mateix, incrementa la dotació mensual que rebran les persones beneficiàries de les beques dels 500 als 700 euros mensuals per un període d'un any renovable, com a màxim, per altres dos.

A més, el decret recull l'eliminació dels requisits previs a l'expedient acadèmic i el llindar d'ingressos, que passen a convertir-se en criteris de valoració de les sol·licituds. Finalment, la norma amplia també el termini que tindran les persones beneficiàries per a justificar les ajudes.

També et pot interessar

stats