Confisquen al port d'Alacant i a Elx prop de 25.000 peces de roba falsificades

Quatre persones investigades com a presumptes autores d'un delicte contra la propietat industrial.

Confisquen vora 25.000 peces de roba falsificades.
Confisquen vora 25.000 peces de roba falsificades.
22 de febrer 2019 - 13:43

La policia ha confiscat al port d'Alacant i a Elx vora 25.000 peces de roba falsificades en una operació en la qual s'investiguen quatre persones. Les peces valdrien més d'un milió d'euros. 

S'han confiscat en dues operacions als controls de duanes del port i de l'aeroport d'Alacant. La investigació s'ha iniciat en detectar a l'aeroport una ciutadana xinesa que transportava cap a Elx milers de logos falsificats de marques conegudes. S'hi han confiscat 7.344 parells de calcer esportiu de dues marques conegudes.

Mentrestant, al port d'Alacant, s'ha trobat un contenidor de més de 4.500 peces de roba, calcer i complements de 17 marques, també falsificades. En total, hi ha quatre persones investigades com a presumptes autores d'un delicte contra la propietat industrial.

En una altra operació de la patrulla fiscal a Crevillent, s'han incautat 1.814 caixes de joguets de contraban, que tampoc havien passat els controls de seguretat per als xiquets. Les joguines estan valorades en 6.147 euros. Hi faltava l'etiquetatge, i tampoc hi havia documentació de cap empresa d'importació. La Patrulla Fiscal i de Fronteres ha denunciat la propietària del comerç per una infracció a la llei de contraban i per una altra infracció al reial decret sobre la seguretat dels joguets de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats