Confirmat l’assassinat per presumpta violència de gènere d’una dona a Sant Vicenç de Castellet, el 30 de juliol

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ho ha anunciat aquest divendres. El nombre de víctimes per violència de gènere ascendeix a 32 en 2021

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha anunciat aquest divendres que l'assassinat d'una dona de 30 anys a la província de Barcelona va ser per "presumpta #ViolènciaDeGènere”, segons ha anunciat en el seu compte de Twitter.

 Segons les mateixes fonts, el nombre de dones assassinades per violència de gènere a Espanya ascendeix a 32 en 2021 i a 1.110 des del 2003.

La víctima tenia una filla menor d'edat i no existien denúncies prèvies per violència de gènere contra el presumpte agressor. El nombre de menors orfes i òrfenes per violència de gènere a Espanya ascendeix a 14 en 2021 i a 318 des de 2013.

Els Mossos d’Esquadra van localitzat el 30 de juliol el cadàver d'una dona carbonitzada i el d'un home que, suposadament, s'hauria suïcidat. En el paratge es trobava una xiqueta d'uns dos anys, a qui van assistir els serveis sanitaris.

També et pot interessar

stats