La Conferència de Rectors demana que les pràctiques cotitzen a partir de 2020

Amb els pressupostos ja definits, manifesten que aquest cost els era impossible d'assumir.

Portaveus del govern han anunciat que es reuniran pròximament amb l'estudiantat
Portaveus del govern han anunciat que es reuniran pròximament amb l'estudiantat / Arxiu

La Conferència de Rectors ha demanat al govern espanyol que la cotització obligatòria de l'alumnat en pràctiques no s'aplique abans del 2020.

Els representants de les universitats van presentar la demanda aquest dimecres als ministeris d'Educació i d'Hisenda, on van mantenir una reunió amb representants de l'executiu.

Des del govern han anunciat una pròxima ronda de contactes amb totes les parts implicades, estudiants, sindicats, empresaris i comunitats autònomes per a recollir les seues propostes. Estudien aplicar una sèrie de bonificacions a l'alumnat i pretenen que el cost no l'hagen d'assumir per complet els centres educatius.

El passat mes de gener, la Conferència de Rectors va qualificar de precipitada la intenció del govern d'obligar a cotitzar les pràctiques acadèmiques a partir de 2019, tant en l'àmbit universitari com de la Formació Professional. Amb els pressupostos ja definits, i tenint en compte que aquests han disminuït des de les retallades en educació a causa de la crisi econòmica, manifestaven que aquest cost els era impossible d'assumir.

També et pot interessar

stats