El conductor que atropellà un xiquet a València va intentar envestir amb el cotxe un xic gai el 2019

El jove i un altre acusat van ser condemnats a any i mig de presó, que no complirien si no delinquien en dos anys

El presumpte autor de l'atropellament del xiquet de huit anys a València, tapat amb una gorra, i l'altre condemnat
De blau clar, el presumpte autor de l'atropellament del xiquet de 8 anys a València / À Punt NTC

El conductor que va atropellar un xiquet de huit anys diumenge a la ronda Nord de València té antecedents per un delicte d'odi que també va cometre al volant. El 2022, ell i un altre home van ser condemnats a any i mig de presó per insultar i amenaçar de mort un jove gai que també van tractar d'atropellar.

Els fets van ocórrer el 2019 a la ciutat de València i ambdós acusats també van insultar i amenaçar de mort dos dones trans. La condemna, però, no es compliria sempre que no tornaren a delinquir en dos anys.

Com que la sentència es va dictar l'octubre del 2022, encara queden cinc mesos perquè acabe este període. Així doncs, la possible condemna per l'atropellament del xiquet i posterior fugida s'hauria de sumar a la dels delictes d'odi.

L'home no ha sigut localitzat al seu domicili habitual, segons informen fonts pròximes a la investigació. La policia científica encara ha de confirmar que el vehicle retirat este dimecres és el mateix que està implicat en el sinistre.

El xiquet va patir traumatisme cranioencefàlic, traumatisme toràcic, contusió pelviana i fractura del fèmur d'ambdós cames. Després d'una primera atenció in situ per una unitat del SAMU, el van traslladar d'urgència a l'Hospital Clínic. El menor, que anava amb un germà, venia del camí de Montcada i estava creuant per un pas de vianants regulat per semàfors. En aquell moment estava en verd per als vianants, com ell, però el conductor, que el tenia en roig, se’l va saltar i el va envestir de manera violenta.

Segueix el nostre canal de WhatsApp i coneix l'última hora de l'actualitat.

També et pot interessar

stats