Concentracions als centres penitenciaris per l’agressió a la subdirectora de la presó de Villena

La va agredir un grup d’encaputxats quan es disposava a anar a treballar 

Exterior de la presó de Villena
Exterior de la presó de Villena / À Punt NTC

Centres penitenciaris de tot l’Estat han convocat aquest dijous concentracions de rebuig per l’agressió a la subdirectora de seguretat de la presó Alacant II, a Villena. Institucions Penitenciàries i els centres se sumen a aquestes concentracions, després que ha transcendit que la subdirectora de la presó de Villena va ser agredida per cinc o sis individus encaputxats aquest dilluns de matí, quan es disposava a anar a treballar.

L'agressió va tindre lloc precisament la vespra que la funcionària havia de declarar per una presumpta agressió de tres funcionaris a un reclús amb una malaltia mental.

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha confirmat que l’agressió i les circumstàncies en les quals ha ocorregut ja estan posades en coneixement de l’autoritat judicial per la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries. 

Aquest dimecres s’han fet públiques les imatges de la càmera de seguretat de la presó, que custodiava l’agredida, en les quals es pot veure com els tres funcionaris de la presó tracten de reduir violentament un pres el 16 d’agost.

També et pot interessar

stats