La Comunitat Valenciana supera les 7.000 morts per Covid-19

Actualment, hi ha 569 persones ingressades als hospitals valencians, una xifra a què no s'arribava des de mitjan octubre.

Sanitat Universal ha donat instruccions per a alliberar llits i equips sanitaris per a fer front a l'augment dels ingressos
Imatge d'arxiu / À Punt NTC

Malgrat la millora generalitzada dels indicadors epidemiològics, el degoteig de defuncions continua i, amb les 13 que ha notificat hui la Conselleria de Sanitat Universal s’ha superat la barrera de les 7.000 morts a causa de la Covid-19. Concretament, segons les dades de Sanitat han faltat 7.010 persones a causa del coronavirus, tot i que aquesta xifra no coincideix amb la del Sistema de Monitoració de la Mortalitat Diària (MoMo). Per províncies, són 772 a la de Castelló, 2.636 a la d’Alacant i 3.602 a la de València.

Més encoratjadores són les dades que reflecteixen la pressió hospitalària, ja que aquest dimarts s’ha arribat a nivells que es registraven des de meitat d’octubre. Actualment, hi ha 569 persones ingressades per Covid-19 als hospitals del País Valencià, 155 d’elles a les unitats de cures intensives.

Pel que fa als contagis, hui Sanitat ha notificat 223 nous casos de coronavirus que fan ascendir a 383.415 els positius registrats fins ara, dels quals només 4.261 són casos actius a hores d'ara.

Actualització de la situació en residències

Actualment, hi ha 18 centres de persones grans amb almenys un cas positiu i 8 sota vigilància activa de control sanitari. No s’ha registrat cap nou contagi des de l'última actualització de dades, però 3 residents han perdut la vida a causa de la Covid-19.

Sanitat també ha informat de 7 nous brots, però cap afecta més de 7 persones.

També et pot interessar

stats