La Comunitat Valenciana rep quatre premis Best in Class a la qualitat assistencial en sanitat

La Fe de València ha obtingut reconeixements als millors serveis de traumatologia i psiquiatria, i una menció d'honor a la Unitat del Dolor

Imatge d'arxiu de l'Hospital La Fe de València
Imatge d'arxiu de l'Hospital La Fe de València / Hospital La Fe de València

La Comunitat Valenciana ha sigut guardonada amb quatre premis Best in Class, que reconeixen “el treball, la dedicació i el lliurament per a millorar la qualitat assistencial i l'excel·lència en l'atenció al pacient”. En aquesta edició, a més, ha obtingut un guardó especial, al qual només opten les comunitats autònomes, concretament a la millor estratègia autonòmica en oncologia.

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha assistit aquest dimarts a la gala de lliurament, que enguany s'ha celebrat en l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, que ha aconseguit dos reconeixements als millors serveis de traumatologia i psiquiatria, així com amb una menció d'honor a la Unitat del Dolor.

Aquests guardons els atorga la publicació especialitzada en el sector sanitari Gazeta médica i la Càtedra d'Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Joan Carles, amb l'objectiu de “promocionar i dinamitzar” la integració de la qualitat assistencial als hospitals i centres sanitaris espanyols.

El titular de Sanitat ha felicitat els professionals que treballen en aquest centre sanitari i ha ressaltat que aquests premis reconeixen el treball i la dedicació per a millorar la qualitat assistencial i, en última instància, l'excel·lència en l'atenció al pacient.

La Fe també ha quedat finalista com a millor hospital d'alta complexitat i en la categoria de millor unitat de referència en teràpies CART-T. A més, els serveis d'Anestèsia i Reanimació, Cardiologia, Medicina Intensiva, Microbiologia, Reumatologia, Urgències i Urologia també han resultat finalistes en les seues respectives especialitats.

Els guardons es decideixen segons la puntuació que els centres i els serveis candidats obtenen en l'Índex de Qualitat Assistencial al Pacient. Un indicador que avalua múltiples variables a partir de les dades que hospitals, serveis i centres d'atenció primària introdueixen en qüestionaris en línia.

També et pot interessar

stats