La comunitat britànica de Benidorm es prepara per a la coronació de Carles III

Dels 925 vols que arribaran o eixiran de l’aeroport d’Alacant-Elx entre dissabte i dilluns, més de 300 tenen com a origen o destinació el Regne Unit

Benidorm es prepara per a la coronació de Carles III / À Punt NTC

Amb motiu de la coronació de Carles III d'Anglaterra, els anglesos gaudixen aquesta setmana de dies festius extra que molts han decidit passar a la Costa Blanca. Benidorm (Marina Baixa) es prepara per a les nombroses festes que acollirà dissabte amb raó de la coronació. Al The Cone Bar a Benidorm celebraran la coronació de Carles d'Anglaterra amb una tradicional festa del te mentre veuen la cerimònia per la BBC. En l’establiment estan segurs que completaran l'aforament.

Amb reunió social o sense, la majoria dels britànics que viuran la coronació del seu rei a casa nostra ja tenen clar com ho celebraran, bevent i gaudint de la companyia d’altres compatriotes.

Les ganes de celebrar-ho al sol de Benidorm han fet que les reserves pugen exponencialment respecte de l'any passat. Dels 925 vols que mourà l’aeroport entre dissabte i dilluns, més de 300 tenen com a origen o destinació el Regne Unit.

Des de l’Associació Empresarial, Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana estan segurs que els vols tindran una altíssima ocupació. Segons Nuria Montes, secretària general d’Hosbec, esperen que els avions estiguen al 95% de capacitat. I és que estem a les portes d'un esdeveniment mundial de primer orde que per un dia farà que la bandera britànica desplace el futbol de les pantalles gegants.

També et pot interessar

stats