Compte arrere per a la reversió de l’Hospital de Torrevella

Representants de la plantila denuncien falta d’informació sobre com Sanitat desenvoluparà el procés

Continua la incertidumbre per la reversió de l'Hospital de Torrevella
Continua la incertesa per la reversió de l'Hospital de Torrevella / Á Punt NTC
Pilar Llorca
Marta López
05 d'octubre 2021 - 21:27

A només 10 dies de la reversió de l'Hospital de Torrevella els i les professionals que treballen en aquest departament de salut critiquen la falta d’informació de com s’està fent tot el procés. 

Precisament per a resoldre dubtes i combatre la polèmica que s’ha generat al voltant de la tornada a la gestió pública d’aquest departament de salut, aquest dimecres compareixerà a les Corts la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló. 

Fran García, de Comissions Obreres, ha assenyalat a À Punt que hi ha hagut una falta d’informació de les autoritats, que ha generat tanta inquietud davant del canvi de gestió, que es farà efectiu el 15 d’octubre, després que Ribera Salud ha gestionat l’hospital des del 2006. Considera que amb una simple explicació s’hauria evitat la incertesa, sobretot pel que fa a la continuació de la cartera de serveis i el conveni col·lectiu actual.

Per a aquest matí el comité d'empresa havia convocat una manifestació, a la qual no han acudit Comissions Obreres, ni la UGT ni el Sindicat Independent, ja que asseguren que part de les demandes estan polititzades. Els sindicats convocants de la protesta, CSIF, USAE, Satse i el Sindicat Mèdic CESM, denuncien la falta d'entesa entre la concessionària i la conselleria, així com una falta de planificació. El portaveu del CESM, José Peris, ha explicat que alguns professionals han deixat el lloc de treball el 30 de setembre en compte d’aguantar fins al dia 15. 

També et pot interessar

stats