Comença el termini per apuntar-se a l'Imserso: què cal fer?

El programa de viatges per als més majors torna l'octubre que ve després d'un any parat per la pandèmia

Ja es poden comprar els viatges de l\'Imserso
Ja es poden comprar els viatges de l'Imserso / À Punt NTC
01 de juliol 2021 - 07:00

Les persones majors que vullguen participar en algún viatge de l'Imserso, a partir del mes d'octubre i fins a juny de 2022, podran apuntar-se a partir d'aquest dijous, 1 de juliol. El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) va publicar dimecres la resolució amb els detalls del programa de turisme per a majors, que torna després d'un any de parada per la pandèmia. Les sol·licituds es poden fer fins al 30 de juliol.

Què s'ha de fer per a participar?

Per la seua senzillesa, rapidesa i seguretat, l'Imserso recomana presentar les noves sol·licituds de manera telemàtica a través de la seu electrònica. L'accés a la sol·licitud d'aquest procediment no requereix autenticació electrònica (Cl@ve, certificat electrònic o DNI electrònic) per part de la persona interessada.

Així mateix es pot fer descarregant de la pàgina web de l'Imserso el model de sol·licitud. Una vegada s'haja omplit s'haurà de presentar a través dels registres electrònics i en oficines habilitades o en un sobre franquejat, no per correu certificat, adreçat a Programa de Turisme de l'Imserso, apartat de correus 10.140, 28080 Madrid.

Quantes places i on puc anar?

  • Places: per a la pròxima temporada es convoquen 816.029 places
  • Durada: des de tres dies (tres pernoctacions) fins a deu dies (nou pernoctacions)
  • Circuits: tres opcions: zona costa peninsular (de huit a deu dies a Catalunya, Andalusia, Múrcia i Comunitat Valenciana); zona costa insular (de huit a deu dies a Canàries i Balears); i turisme d'interior (de quatre a sis dies en circuits culturals, turisme de natura, capitals de província o les ciutats de Ceuta i Melilla)
  • Preus: la resolució recull preus que oscil·len entre els 115,98 euros del viatge més econòmic i els 455,81 euros del més costós

La Comunitat Valenciana està, tradicionalment, entre les autonomies que més oferta acumula, el 20% dels paquets, només per darrere d'Andalusia, que representa el 21%.

També et pot interessar

stats