Comença el procés de reembossament en els viatges de l'Imserso suspesos per la Covid-19

Les empreses no hauran de cobrar despeses d'anul·lació, però sí que descomptaran el 6,2% del total del preu de les despeses de gestió.

Els usuaris rebran en el compte o en la targeta amb la qual van realitzar el pagament la quantitat corresponent
Els usuaris rebran en el compte o en la targeta amb la qual van realitzar el pagament la quantitat corresponent / Efe

A partir d'aquest dijous s'inicia el procés de reembossament de les places del programa de turisme del Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso), després de la interrupció dels viatges per la declaració de l'estat d'alarma per la Covid-19.

Les empreses Turisme Social i Mundiplan comencen el procés de devolució de les quantitats aportades per a aquests viatges que van quedar suspesos, i no hauran de cobrar despeses d'anul·lació. Els usuaris rebran en el compte o en la targeta de crèdit o dèbit amb la qual van realitzar el pagament la quantitat corresponent, una vegada deduïdes les despeses de gestió, que són el 6,2% de l'import total del preu.

En els viatges de turisme de costa insular i de turisme d'interior gestionats per Turisme Social, els usuaris han d'enviar una sol·licitud acompanyada de la documentació del viatge escanejada i els 24 dígits de l'IBAN i nom del titular del compte a reembolsoscovid@turismosocial.com o per correu. En els viatges de turisme de costa peninsular gestionats per Mundiplan es pot sol·licitar la devolució a través del web d'aquesta empresa indicant DNI i clau facilitada per l’Imserso en la seua carta d'acreditació o en l'agència de viatges.

També et pot interessar

stats