Comença la construcció de l'aparcament del Casal España Arena

En la construcció participaran 30 proveïdors i més de 150 persones, i es preveu una inversió total de 20 milions d'euros

Recreació del nou pavelló València Arena impulsat per l'empresari Juan Roig, que es dirà Casal Espanya Arena.
Recreació del nou pavelló València Arena impulsat per l'empresari Juan Roig, que es dirà Casal España Arena / Licampa 1617 SL
04 d'agost 2022 - 19:11

La societat promotora del nou pavelló cobert Casal España Arena de València, Licampa 1617 SL, de l'empresari Juan Roig, ha informat aquest dijous que té previst iniciar demà les obres de l'aparcament, que comptarà amb més de 1.000 places.

Aquesta nova zona d'estacionament se situarà al costat del pavelló de la Font de Sant Lluís i el carrer del Pintor Gassent, i es connectarà amb el recinte a través d'un parc públic amb zones verdes, que servirà de nexe d'unió entre l'aparcament i la porta d'accés principal.

La previsió és que es construïsquen la planta baixa, quatre més en altura i tres subterrànies; en total, huit plantes. En la construcció d'aquest espai participaran una trentena de proveïdors i més de 150 persones, i es preveu una inversió total de 20 milions d'euros.

Aquesta quantitat forma part del total dels 220 milions previstos per al finançament complet d'aquest projecte, la inversió de la qual procedeix íntegrament del patrimoni personal de Juan Roig, segons ha assegurat l'empresa constructora en l'esmentat referit comunicat.

També et pot interessar

stats