Castelló retrà homenatge a les víctimes del vaixell bolcat al Grau un any després de la tragèdia

La plaça de la Mar del Grau acollirà l’acte, que reconeixerà la labor dels més de 150 professionals que van ajudar en el rescat

Imatge d'arxiu del Nazmiye Ana en el moment del rescat
Imatge d'arxiu del Nazmiye Ana en el moment del rescat / Luis Aguilar /Port Castelló

L'Autoritat Portuària de Castelló retrà un homenatge a les víctimes per la tragèdia del vaixell Nazmiye Ana i tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de maig. En l’acte es reconeixerà públicament la labor de tots els col·lectius que es van implicar durant la tragèdia, que ara compleix un any.

El vaixell va bolcar al moll de Centenari del port de Castelló, va provocar la mort de dues persones i dues més van resultar ferides.

La plaça de la Mar del Grau de Castelló acollirà a les 10:30 un senzill acte en el qual es retrà homenatge a la labor desenvolupada pels més de 150 professionals d'institucions, organismes, administracions, empreses i ONG que van participar en les tasques de rescat durant els 42 dies en què es va prolongar la incertesa i els treballs de rescat.

En l'acte simbòlic es descobrirà una placa en homenatge a l'estibador de 36 anys de Castelló, David Camañes, i al mariner de nacionalitat índia, de 22 anys, Bhanu Patrat, tots dos morts en l'accident. A més, es recordarà l'estibador que va resultar ferit greu.

També et pot interessar

stats