Castelló celebra la XII Mostra Gastronòmica de la Magdalena

El folklore i el menjar tradicional de la Plana Alta es donen la mà en una cita familiar que han gaudit tant menuts com majors

El veïnat de Castelló de la Plana es reuneix per a gaudir d'un menjar de germanor / À Punt NTC

Les Festes de la Magdalena continuen amb l'agenda, i els festers també mantenen l'energia. Aquest divendres ha sigut el torn de celebrar la XII Mostra Gastronòmica, ubicada en el Segon Molí, una cita organitzada per la Federació de Colles de Castelló i on han participat nombroses famílies amb tota classe de menjar.

Trobem tombet, figues albardades, arròs del senyoret o fideuà, tota una varietat de productes de la Plana Alta en què participen més de 2.500 festers. El folklore i el bon menjar es donen la mà en una cita familiar que han gaudit tant menuts com majors, que han aprofitat per a compartir els seus plats, cants tradicionals i ballar amb música.

Són ja set dies de festa sense descans, però els ànims no decauen: "No estem cansats, no" han assegurat els assistents.

El dia ha començat fent sonar els trons de bac, més de 5.000, en una despertà que s'ha celebrat per primera vegada a les Festes de la Magdalena.

I la diversió no acaba ací, continua aquesta vesprada. A partir de les 18:00 hores, la Desfilada Internacional d'Animació envairà de representacions teatrals el centre de la ciutat.

També et pot interessar

stats