La Desfilada Internacional d'Animació transformarà la Magdalena en un món de fantasia

La desfilada començarà en les sis amb un nou recorregut, amb més de 400 participants, teatre, música i el colorit de les bandes d'Ucraïna, Polònia, la República Txeca i els Països Baixos

Les bandes internacionals participen aquesta vesprada en la Desfilada d'Animació
Les bandes internacionals participen aquesta vesprada en la Desfilada Internacional d'Animació / À Punt NTC

Castelló de la Plana s'endinsa en els últims tres dies de les festes de la Magdalena i viurà aquesta vesprada un dels actes amb més acceptació per als castellonencs de totes les edats, com és la Desfilada Internacional d'Animació.

Enguany torna amb un nou recorregut i nombroses companyies d'animació, arts escèniques i música per a transformar la ciutat en un món de fantasia.

La desfilada d'animació, teatre de carrer i música començarà en les sis de la vesprada l'avinguda de Casalduch i passarà per Guitarrista Tárrega i per la plaça de Borrull per a acabar al carrer del Governador a l'altura de la plaça de Maria Agustina.

Hi haurà més de 400 participants i 17 companyies amb unflables gegants, batucades, ballets, acompanyats de les bandes internacionals d'Ucraïna, Polònia, la República Txeca i els Països Baixos.

Les Festes de la Magdalena 2023 encaren la recta final i aquest divendres hi haurà festa a cada racó. Un punt de la festa serà al migdia la mostra gastronòmica que organitza la Federació de Colles a la plaça del Segon Molí.

A les dues de la vesprada tindrà lloc la cinquena jornada del concurs de mascletaes amb la participació de la pirotècnia Turís, que també serà protagonista aquesta nit a les 21:00 hores amb la mascletà mixta multicolor al carrer de Santa Maria Rosa Molas

Un punt de la festa musical té la cita hui a la Colla Bufanúvols a la plaça de Mallorca amb la festa del Barco Ochentero que portarà les actuacions de Resilientes, Rebeldes, Tenesse i la Banda del Capitán Inhumano.

I per prendre forces, a les 21:00 hores, la plaça de les Columbretes acollirà una barbacoa popular de xoriços i llonganisses gegants. La festa continuarà a la nit amb les actuacions musicals i revetles en les gaiates i colles, així com en el recinte de concerts, on actuarà el grup valencià Bombai.

I dissabte, encara falta l'Ofrena de Flors a la patrona, la Mare de Déu del Lledó, trobada de muixerangues i ja diumenge acabaran les festes amb una desfilada i el Magdalena Vítol des de la balconada de l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats