El Cos Multicolor de la Magdalena cobreix de confeti el centre de Castelló

La batalla, amb 5.500 quilos de confeti, ha tornat a celebrar-se després de la pandèmia

Castelló de la Plana gaudeix del Cosso Multicolor després de la pandèmia

Una festiva animació de bandes internacionals de música actuava al bulevard de Blasco Ibáñez de Castelló de la Plana. Tot i la calma, era el preludi de la batalla més esperada de les Festes de la Magdalena: el Cos Multicolor. Enguany, els convidats han sigut músics provinents d’Ucraïna, Polònia, República Txeca i els Països Baixos.

Quan l’última nota ha deixat de sonar, ha explotat l'esperada batalla, que no se celebrava des d'abans de la pandèmia. La munició han sigut 5.500 quilos de confeti. D'una banda, 22 carrosses ben carregades, amb els festers arremangats i disposats a cobrir la ciutat de color; de l'altra, molta gent amb ganes de divertir-se. El resultat ha sigut molt visual. En pocs minuts, els dos bàndols s'han embarcat en una guerra multicolor. 

Sens dubte, els menuts són els que més han gaudit, fent àngels de confeti com si foren de neu. Però els majors s'han apuntat a la festa sense dubtar-ho. Una vesprada en què fins i tot pares, mares, iaios i iaies s’han oblidat dels complexos i han tornat a ser xiquets. 

Evitar el confeti en aquesta celebració ha sigut missió impossible. És una tradició descobrir, mesos després, que encara hi ha paperets de colors en una butxaca, restes que apareixen fins i tot ja a l'estiu.  

El retorn del Cos Multicolor ha sigut un dels actes més divertits de les Festes de la Magdalena.  

També et pot interessar

stats